Moelleux Van Chocolade
De Moelleux Van Chocolade van Traiteur de Paris onderscheidt zich door zijn intense chocolade met een uitgesproken smaak en de heerlijke smeuïgheid van zijn erg vloeibare chocolade binnenste. Hij is veelzijdig en geschikt voor zowel traditionele restaurants als voor kantines en grootkeukens. Onze chocolade heeft een cacaogehalte van 60%. Zijn intense smaak geeft dit toetje een uniek karakter.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux Van Chocolade
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux Van Chocolade
Moelleux Van Chocolade
Onze chocolademoelleux is gegarandeerd zonder palmolie en is gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit. Zo komt zijn heerlijke smaak nog beter tot uiting en verrast hij zelfs de echte fijnproevers. Bovendien kunt u hem warm of koud serveren, al naargelang uw voorkeur en de tijd van het jaar.
- Warm: vloeibaar binnenste, koud: smeuïg binnenste.
- Een dessert dat in enkele minuten serveerklaar en de grootste patissiers waardig is.
(serveersuggestie)
De Beroemde Moelleux Van Chocolade
Een recept met respect voor de banketbakkerstradities. Onze moelleux is gemaakt met scharreleieren en chocolade uit een duurzame keten. Hij is gegarandeerd zonder palmolie. Ons geheim: ingrediënten van topkwaliteit en 25 jaar ambachtelijk vakmanschap.
De chocolademoelleux Traiteur de Paris kan zowel warm als koud worden geserveerd.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Verwarm de moelleux gedurende 17 minuten in de oven op 180°C ofwel gedurende 50-55 seconden in de magnetron op 750W.
Voor een koude en smeuïge chocolademoeulleux:
Laat gedurende 2 uur ontdooien op 4°C.
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)