Truffon

De Truffon is een makkelijk te dresseren en risicoloos dessert voor traditionele restaurants. Het is een chocoladetoetje met een hart van Franse meringue. Hij heeft een stevige ganachebasis waardoor je hem makkelijk kunt oppakken en verplaatsen. Bovendien geven de purechocoladekrullen de truffon een extra elegante look.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Truffon

De Truffon onderscheidt zich door zijn intense chocoladesmaak. De ganache van pure chocolade heeft een cacaogehalte van 60% en de chocolademousse daarboven bevat 60% cacao. Binnenin bevat hij krokante meringue die contrasteert met de vloeiende textuur van de chocolade.

  • Een ideaal dessert voor uw feestmenu’s (traditionele restaurants, bedrijfsrestaurants…)
  • Dessert met cacaogehalte van 60%
Truffon

(serveersuggestie)

De Troeven Van De Truffon

Dit dessert is vervaardigd in onze werkplaatsen in Frankrijk. Het is gemaakt op basis van chocolade met het Rainforest-label, verkregen via een duurzame keten en fair trade. Daarenboven wordt dit unieke recept nog beter gemaakt door ons ambachtelijk vakmanschap.

De combinatie van chocoladeganache, chocolademousse en de verrassende meringuekern leidt tot een subtiel spel van texturen waar uw klanten gek op zullen zijn. De Truffon is lekker én oog elegant, met of zonder bijkomende versiering.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 005563
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 2 dagen tussen 0 en 4°C
Verpakking: 16 stuks van 85 g
Afmetingen van het product: ø 7 cm
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 224 en 310 verpakkingen

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Haal de Truffon uit zijn bescherming, verwijder de rhodoïde en laat 4 uur ontdooien op 4°C.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Scroll naar boven