Truffon
De Truffon is een makkelijk te dresseren en risicoloos dessert voor traditionele restaurants. Het is een chocoladetoetje met een hart van Franse meringue. Hij heeft een stevige ganachebasis waardoor je hem makkelijk kunt oppakken en verplaatsen. Bovendien geven de purechocoladekrullen de truffon een extra elegante look.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Truffon
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Truffon
Truffon
De Truffon onderscheidt zich door zijn intense chocoladesmaak. De ganache van pure chocolade heeft een cacaogehalte van 60% en de chocolademousse daarboven bevat 60% cacao. Binnenin bevat hij krokante meringue die contrasteert met de vloeiende textuur van de chocolade.
- Een ideaal dessert voor uw feestmenu’s (traditionele restaurants, bedrijfsrestaurants…)
- Dessert met cacaogehalte van 60%
(serveersuggestie)
De Troeven Van De Truffon
Dit dessert is vervaardigd in onze werkplaatsen in Frankrijk. Het is gemaakt op basis van chocolade met het Rainforest-label, verkregen via een duurzame keten en fair trade. Daarenboven wordt dit unieke recept nog beter gemaakt door ons ambachtelijk vakmanschap.
De combinatie van chocoladeganache, chocolademousse en de verrassende meringuekern leidt tot een subtiel spel van texturen waar uw klanten gek op zullen zijn. De Truffon is lekker én oog elegant, met of zonder bijkomende versiering.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)