Moelleux Van Valrhona-Chocolade
De Moelleux van Valrhona®-chocolade is een hoogwaardig chocoladecake voor hotels en restaurants. Hij heeft een uitzonderlijke textuur en een kern van chocoladelava. Hij is heerlijk met een bolletje Szechuanpeper-roomijs en een fruitspies: fris en lekker, een zalige combinatie. Schenk u w klanten een unieke culinaire ervaring.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux Van Valrhona-Chocolade
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux Van Valrhona-Chocolade
Moelleux Van Valrhona-Chocolade
Met dit individuele dessert van 90 gram heeft u de kosten per portie perfect onder controle en bent u klaar voor een onberispelijke service. U bereidt de moelleux met chocolade snel en eenvoudig, hij is dus niet alleen lekker, maar ook praktisch.
- De enige Moelleux met Chocolade die de prestigieuze benaming “Valrhona®-chocolade” mag dragen.
- Met edele ingrediënten en een recept zonder palmolie of cacaopoeder.
(serveersuggestie)
De Kwaliteiten Van De Moelleux Van Valrhona Chocolade
Chocolade met Valrhona®-keurmerk, eieren, boter en melk: deze moelleux wordt bereid met een beperkt aantal ingrediënten, allemaal van topkwaliteit. Bovendien wordt dit gebakje gemaakt volgens de Franse banketbakkerstraditie.
De patissiers van Traiteur de Paris hebben gekozen voor de Valrhona®-chocolade met 70% cacao. Valrhona® heeft dit recept zelf goedgekeurd.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Voor een koude en smeuïge moelleux: laat hem gedurende 2 uur ontdooien op 4°C.
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)