Minicanelé
De Minicanelé is klein maar fijn. U kunt hem koud of warm serveren, bij het ontbijt, een verwenthee of het dessert. Hij is dan ook ideaal voor allerlei gebruik, zowel in restaurants met bediening aan tafel als bij afhaalverkoop.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > La Bakery > Minicanelé
Traiteur de Paris > La Bakery > Minicanelé
Minicanelé
Dit gebakje is zacht en smeuïg binnenin en heeft een fijne gekaramelliseerde korst aan de buitenkant. Die combinatie biedt uw klanten een heerlijk textuurverschil. Bovendien is het gemaakt met een beperkt aantal ingrediënten, allemaal van hoogstaande kwaliteit. Zo kan dit cakeje zijn rum- en vanillearoma’s volledig vrijgeven.
- Gegarandeerd zonder kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers.
- Een veelzijdig gebakje voor bij een buffet, verwenkoffie of ontbijt.
(serveersuggestie)
De Traditionele Minicanelé
Zoals het traditionele recept het wil, wordt het deeg voor het bakken in een geribde bakvorm geplaatst. Die geeft het dessert zijn mythische vorm.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)