Petitfours Art Deco
Onze Petitfours Art Deco hebben geometrische vormen en exotische kleuren. Ze zijn perfect voor een traiteurbuffet. De 48 Petitfours Art Deco worden serveerklaar aangeboden op een elegant dienblad en zien er ook na het ontdooien onberispelijk uit.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Art Deco
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Art Deco
Petitfours Art Deco
Karamelsoesje, spiraal met vanille en framboos of merveilleux van chocolade en praliné… Lekkernijen die het beste bieden van traditie en moderniteit. Dit dienblad met zoete Petitfours Art Deco is verkrijgbaar in Food Service- en Cash and Carry-formaat.
- Soesje met crumblelaag, crémeux van karamel, melkchocolade
- Cacaobiscuits, krokant laagje van chocolade en fleur de sel, crémeux van chocolade
- Crumbles, frambozengelei, vanillemousse
- Biscuit van kokos, blanc-manger van kokosnoot, aardbeiengelei, botercrème
- Financier met kokos, amandelen, mango-passievruchtcompote, botercrème met kokossmaak
- Meringue omhuld met hazelnootchocolade, mousse van giandujachocolade, fijngehakte hazelnoot
(serveersuggestie)
Het Recept Van De Petitfours Art Deco
Onze petitfours Art Deco worden gemaakt in onze werkplaatsen in Bretagne met ingrediënten van topkwaliteit. Ze zijn het resultaat van meer dan 25 jaar ambachtelijk vakmanschap. De gedurfde recepten zullen uw klanten bovendien verrassen en nieuwe culinaire horizonten laten verkennen.
Daar waar kook- en sierkunst elkaar ontmoeten, ontstaat een dienblad verfijnde en geraffineerde Petitfours. Onze chef-patissiers hebben zich laten inspireren door de charme van de art deco om hun recente creaties sierlijke en geometrische vormen te geven.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)