Petitfours Tradition
Onze Petitfours Tradition zijn een waar symbool van de Franse patisserie en passen perfect bij tal van gelegenheden. In hotels kunt u ze presenteren bij het verwelkomen van de gasten, als u een traiteur bent, doen ze het goed op evenementen.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Tradition
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Tradition
Petitfours Tradition
Met het kleurige assortiment van Petitfours Tradition ontdekt u de vaste waarden van de Franse patisserie.
- Financier met pistache, abrikozengelei, pistachenootje
- Amandelbiscuit, vanillemousse, compote met aardbeiensmaak
- Eclair, patisseriecrème met chocolade, chocoladeglazuur
- Amandelgebakjes met citroenzeste, crèmeux van citroen, half gekonfijte citroenzeste
- Opera (biscuit gedrenkt in koffie, botercrème met koffie, ganache van chocolade, chocoladeglazuur)
- Karamelcrumble, crèmeux van karamel, stukjes karamelcrumble
- Crumble, frambozencompote, versiering van witte chocolade
- Chocoladecrumble, chocoladeganache, chocolademousse
(serveersuggestie)
De Recepten Van De Petitfours Tradition
Een verzameling van eerlijke en eenvoudige smaken, vier fruitige recepten en vier versies met chocolade en karamel: chocolade-eclair, aardbeientaartje, amandelgebakje met citroen, zandtaartje met framboos, cacaotaartje, opera… De afwerking is met de hand aangebracht, voor een ambachtelijk en onberispelijk resultaat.
De hapjes van dit Tradition-dienblad kregen een nieuw jasje. Ze laten zich makkelijker oppakken en zijn langer houdbaar op kamertemperatuur.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)