Petitfours Haute Couture
De Petitfours Haute Couture worden gepresenteerd op een luxueus zwart dienblad, onder een beschermende stolp. Deze heerlijke zoete petitfours zijn dan ook ideaal om bij een cocktailbuffet of in het restaurant van een hotel te serveren.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Haute Couture
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Petitfours Haute Couture
Petitfours Haute Couture
De Petitfours Haute Couture laten zich inspireren door de wereld van de luxe en van de hoogstaande Franse patisserie. Ze zijn het resultaat van nauwkeurigheid, geavanceerd vakmanschap en basisingrediënten van topkwaliteit.
- 6 Monts-blancs (hazelnootfinancier, kastanje crème, mascarpone slagroom en poedersuiker)
- 6 Soezenpraline (soezendeeg, pralineroom, amandelschilfers, gehakte hazelnoten en poedersuiker)
- 6 Citroenlingots (hazelnoot biscuit, citroen crème, citroen gelei bereiding, slagroom en meringue)
- 6 Opera’s (Joconde-biscuit gedrenkt in koffie, koffie-botercrème, chocoladeganache, chocoladeglazuur)
- 6 Rood fruit gebak (biscuit, witte chocolade krokant, rode vruchten bereiding, slagroom en pistache)
- 6 Tatins van appel (karamelbroodje, amandelen, gekarameliseerde appelbereiding, opgeklopte vanille mascarponecrème en kaneel)
- 6 Chocolade en hazelnoot « Rocher » (cacaokoekje, chocoladecrisp, chocolademousse en chocoladehazelnootcoating)
- 6 Mangotaartjes (crumble, mango bereiding, vanille mousse)
(serveersuggestie)
De Verfijnde Petitfours Haute Couture
Deze verfijnde en delicate culinaire hoogstandjes zijn het resultaat van heus vakmanschap. Onze chef-patissiers hebben gepassioneerd gewerkt om de intense smaak van de beroemde petitfours te behouden.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)