Chocolade En Hazelnoot “Rocher”
Het Chocolade en hazelnoot “Rocher” past perfect op een professionele menukaart van commerciële of hotel-restaurants. Dit chocoladedessert is dan ook een uitzonderlijk toetje. Het knapperige laagje bestaat uit een mix van chocolade en stukjes crêpe. Wanneer de lingot gekristalliseerd is, wordt hij eerst in gesmolten chocolade en daarna in stukjes hazelnoot gedoopt.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Chocolade En Hazelnoot « Rocher »
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Chocolade En Hazelnoot « Rocher »
Chocolade En Hazelnoot “Rocher”
Het Chocolade en hazelnoot “Rocher” van Traiteur de Paris is een gebakje dat op twee manieren kan worden gebruikt: Wanneer u het mooi op een bord serveert, is het een stijlvol dessert. Maar het kan ook als een lekkernij uit het vuistje worden verkocht, bij een afhaaldienst of een coffee shop, een beetje zoals een chocoladereep.
- Dit dessert is geschikt voor alle restauranttypes.
- Makkelijke dressage indien u het dessert in een bord serveert.
(serveersuggestie)
Het Recept Van Het Chocolade En Hazelnoot "Rocher"
Het Rotsje is een typisch dessert, het is mooi uitgewerkt, is lekker, heeft een rijke smaak van hazelnoot en chocolade. Dit toetje verrast de klant op een onverwacht spel van texturen. Het is een heerlijke mengeling van smeuïg, knapperig en krokant.
Er zitten 16 Chocolade en hazelnoot “Rocher”s in een etui (food service-formaat) en elk rotsje zit vast en is beschermd. Zo blijft de buitenste laag van elk gebakje tijdens het transport en de opslag intact.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)