Commerciële restaurants
Traiteur de Paris > Food service > Commerciële restaurants
Download de catalogus van Traiteur de Paris
Horeca-expert
Traiteur de Paris is een Als ervaren Voedselleverancier heeft Traiteur de Paris ook producten voor grootkeukens & kantines. en een referentie voor de horecasector. We begeleiden dan ook alle professionals van commerciële restaurants. Onze producten zijn praktisch en van uitstekende kwaliteit. Traiteur de Paris is dan ook een essentiële partner van de horecabranche.
Producten ontworpen voor jou
Voedselleverancier Voor Commerciële Restaurants
In onze werkplaatsen in La Guerche de Bretagne en Fécamp (Normandië) vervaardigen we meer dan een miljoen stuks. Onze gamma’s met diepvriesproducten bevatten zoete petitfours, hartige canapés, bereide groenten, gebak en desserts… Al in 2007 behaalde Traiteur de Paris het BRC food-label en het hoogste niveau van het IFS food-keurmerk en dit omwille van ons vakmanschap en onze uiterste nauwkeurigheid.
Chef-koks in dienst van chef-koks
Vervaardigd in Frankrijk
3 productielocaties in Bretagne en Normandië met 550 medewerkers.
Altijd dichtbij
Lokale adviseurs om u beter te begrijpen en te begeleiden.
Ambachtelijk vakmanschap
25 jaar ervaring in dienst van professionals uit de restauratiesector.
Een optimale logistiek
Overal ter wereld is onze voorraad voor 99,6% doorlopend beschikbaar.
Traditionele restaurants
Als expert van de horecabranche zijn we ons bewust van de problematieken en uitdagingen waar traditionele restaurants mee te maken krijgen. Daarom bedenken en creëren we makkelijk te bereiden diepvriesproducten voor professionals uit de sector van de traditionele restaurants. Veel premiumdiepvriesproducten zijn immers binnen een minuut serveerklaar of bieden een makkelijke oplossing voor een elegante dressage.
Met onze Food Service-catalogus kunnen we inspelen op de verwachtingen van Franse en internationale restaurateurs. Wacht dus niet langer en maak van Traiteur de Paris uw Voedselleverancier.
Leverancier van levensmiddelen voor restaurants
Al meer dan 25 jaar begeleidt Traiteur de Paris professionals uit de restauratiesector. Traiteur de Paris biedt dan ook serveerklare en gepersonaliseerde oplossingen om wat afwisseling te brengen in de menu’s van uw gastronomisch of traditioneel restaurant. Dankzij onze ervaring met de verschillende types restaurants zijn we als leverancier van voedingsmiddelen uw ideale partner van de toekomst.
We hebben gekozen voor de techniek van het diepvriezen omdat restaurateurs, traiteurs en hoteleigenaars zo behendig op elke situatie kunnen inspelen. Die bewaarmethode beperkt verspilling en maakt het bijhouden van voorraden makkelijker. Bovendien kunnen de professionals uit de restaurantbranche hun kosten per portie zo beter controleren en kunnen ze een feilloze voedselveiligheid garanderen.
Traiteur de Paris, Levensmiddelenfabrikant
Wij zijn al 25 jaar een Levensmiddelenfabrikant. Onze producten zijn afgestemd op de behoeften van alle horecaprofessionals :