Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
De Aardappelgratin met Eekhoorntjesbrood is een makkelijke, snel te bereiden vulling met een recept dat perfect past bij het winterseizoen. Dankzij het individuele formaat kun je verspilling beperken en de portiekosten onder controle houden.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Bereide groenten > Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
Traiteur de Paris > Bereide groenten > Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
De Aardappelgratin met Eekhoorntjesbrood is een variant van de grote Franse klassieker en geeft al uw bereidingen een verfijnde touch. U kunt hem dan ook combineren met kalfsvlees en bonen, voor een gesofisticeerde touch.
- Uitstekend alternatief voor aardappelgratin.
- Makkelijk op het bord te plaaten, vlot te dresseren.
(serveersuggestie)
Het Recept Van De Aardappelgratin Met Eekhoorntjesbrood
Meestal aardappelen uit Frankrijk, melk, room en Emmental. Daarenboven maakt het intense en lekkere eekhoorntjesbrood de gratin extra origineel.
Dit premium product is zowel geschikt voor traditionele restaurants als voor de catering en richt zich tot alle professionals uit de restauratie met bediening.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)