Citroenzandtaartje Met Meringue
Het Citroenzandtaartje met Meringue is een elegant dessert waarmee u in alle eenvoud luxueuze borden kunt dresseren. Dit toetje is bovendien al versierd en serveerklaar, voor traditionele restaurants en kantines & hoogkeukens. De Citroenzandtaart met meringue is aangepast aan verschillende gebruikstypes: dessert, premium maaltijdschotel of traiteurbuffet.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Fruitdesserts > Citroenzandtaartje Met Meringue
Traiteur de Paris > Fruitdesserts > Citroenzandtaartje Met Meringue
Citroenzandtaartje Met Meringue
Een licht zure en smeuïge citroencrèmeux, gezoet door de luchtige meringue en de knapperige crumble met roomboter. De citroenzandtaart met meringue biedt een mengeling van smaken en texturen en wordt vooral tijdens de zomer enorm op prijs gesteld. Deze zandtaart wordt door onze chef-patissiers in Frankrijk gemaakt en is het resultaat van 25 jaar ambachtelijk vakmanschap. De belangrijkste ingrediënten zijn eieren, boter, citroen en bloem. Voor een natuurlijk en lekker dessert.
- Een beperkt aantal ingrediënten voor een natuurlijk recept.
- Dankzij de stevige crumblebasis is het zandtaartje eenvoudig en zonder enig risico te dresseren.
(serveersuggestie)
Citroenzandtaartje Met Meringue, Een Concentraat Van Vakmanschap
Dit onweerstaanbare dessert bestaat uit knapperige zanddeeg met roomboter, gecombineerd met een licht zure citroencrèmeux en luchtige Italiaanse meringue. Als final touch wordt het Citroenzandtaartje met meringue bestrooid met amandelschilfers en sinaasappel- en citroenzestes, voor een gegarandeerd geraffineerde afwerking.
Eens het zandtaartje is ontdooid, kan het worden geserveerd. Het hoeft dus niet te worden beschermd. U pakt het ook gemakkelijk op, voor een onberispelijke service.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)