Gourmand Chocolade en Banaan
Traiteur de Paris stelt u het nieuwe gebakje uit het gamma “La Bakery” voor. Vul uw aanbod aan met dit genereuze dessert van 95g met zijn universele smaak en authentieke vorm. Dit nieuwe dessert richt zich voornamelijk op alle Professionals van de Takeaway en snacks. “Le Gourmand” Chocolade en Banaan kan gemakkelijk worden geïntegreerd in het rek instore pastry of à la carte voor consumptie ter plaatse.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > La Bakery > Gourmand Chocolade en Banaan
Traiteur de Paris > La Bakery > Gourmand Chocolade en Banaan
Gourmand Chocolade en Banaan
“Le Gourmand” Chocolade en Banaan is een gebakje om ter plaatste van te genieten of mee te nemen. Kortom, het is geschikt voor elk moment:
– een gesuikerde verwennerij bij het ontbijt
– een heerlijk dessert na een maaltijd
– een zoete pauze als vieruurtje
- De authentieke vorm van de “Parijse brioche” verwijst naar het universum van de traditionele Franse patisserie.
- Dit gebakje is een originele en coherente aanvulling op uw aanbod desserten.
- Een heerlijk, niet kruimelig taartje, dat geschikt is om onderweg van te genieten.
- Een recept met ruwe en natuurlijke ingrediënten, zoals bij u thuis.
- Handig in gebruik als u het gebakje ontdooit en snel te gebruiken als u het kort in de oven of magnetron stopt.
- De kwaliteit wordt gegarandeerd tot 5 dagen na het ontdooien om verspilling te beperken.
(serveersuggestie)
Het recept van “Le Gourmand” Chocolade en Banaan
Onze Banketbakkers legden de strengste eisen op voor de sourcing van de grondstoffen en de samenstelling van het recept op basis van ruwe ingrediënten. “Le Gourmand” Chocolade en Banaan is gemaakt van eieren van kippen van vrije uitloop en Franse tarwebloem.
Bovendien kreeg de chocolade van dit gebakje het Rainforest-certificaat. 24% van “Le Gourmand” bestaat uit hele stukjes banaan. Dit dessert bevat geen ggo’s, geen varkensgelatine en is ionvrij.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
1. In de koelkast. Laat gedurende 2u ontdooien bij een temperatuur van +4°C
2. In de traditionele oven, 7 minuten op 180°C
3. In de magnetron, 30 seconden in de magnetron
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)