Karamelpassie
Karamelpassie is een gemakkelijk te hanteren gebakje en wordt daarom gewaardeerd door traditionele catering professionals. Dankzij zijn individuele formaat van 90 gram heeft u de kosten per portie perfect onder controle en bent u klaar voor een onberispelijke service.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Karamelpassie
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Karamelpassie
Karamelpassie
Het is een aangename combinatie van texturen en bestaat uit een basis van kruimeldeeg, met daarop een romige karamel en een lichte crème die ook naar karamel smaakt; het geheel is versierd met een kruimeldeeg.
- Karamel is de tweede meest populaire smaak voor een dessert.
- Een dessert met 4 texturen: crumble, mousse, crème en fondant.
(serveersuggestie)
De Authenticiteit Van Karamelpassie
Gemaakt van karamel, room en eigeel, is dit gebak vol van heerlijkheid. De passie van onze banketbakkers, die in onze ateliers in Frankrijk koken, versterkt dit authentieke recept.
De verrassing van dit nagerecht is het zachte karamelhart met gezouten boter (met zout uit Guérande).
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)