Mini-Dessertglaasjes
Onze kleurige Mini-Dessertglaasjes zijn ideaal om een maaltijd of avondje met een frisse toets af te sluiten. Deze kleine glaasjes vallen overal in de smaak en brengen traiteurs en professionals in de evenementensector heel wat tijdwinst. Verder zijn ze ook heerlijk bij een verwenkoffie.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Mini-Dessertglaasjes
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Mini-Dessertglaasjes
Mini-Dessertglaasjes
Onze zoete dessertglaasjes zijn klein maar chique. Perfect om uw recepties en buffetten mee af te sluiten. De Mini-Dessertglaasjes zijn gevuld met verschillende lagen met diverse texturen en zijn goed voor een ware smaakexplosie in de mond.
- 9 Glaasjes citroen en meringue (crumble, citroenmousse, meringue, halfvaste citroenschil)
- 9 Glaasjes chocolade (mousse van melkchocolade, cacaosaus, mousse van zwarte chocolade en cacaocrumble)
- 9 Glaasjes frambozen en vanille (crumble, mousse van vanille, frambozenbereiding, frambozen en gehakte pistache)
- 9 Glaasjes tiramisu (in koffiesiroop gedrenkt cacaokoekje, mascarponemousse, slagroom en cacaopoeder)
(serveersuggestie)
Het Recept Van De Mini-Dessertglaasjes
De klassieke smaken (chocolade, citroen en meringue, tiramisu en vanille met framboos) zijn met zorg geselecteerd door de Chef-koks van Traiteur de Paris. Het resultaat is een waaier van gevarieerde aroma’s die bij zoveel mogelijk genodigden in de smaak vallen.
Deze hoogwaardige minidessertglaasjes zijn serveerklaar en hebben elk een lepeltje waarmee de gasten ze makkelijk kunnen oplepelen. Het is een unieke manier om wat afwisseling in uw buffetten te brengen en tijd te winnen.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)