Minimoelleux Van Chocolade
De Minimoelleux van Chocolade is een miniatuurversie van zijn beroemde grote broer. Dankzij zijn kleine formaat past deze minimoelleux perfect bij een verwenkoffie of een dessertbord. Het is een product dat zich ook in een coffee shop op zijn plaats voelt.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > La Bakery > Minimoelleux Van Chocolade
Traiteur de Paris > La Bakery > Minimoelleux Van Chocolade
Minimoelleux Van Chocolade
De chocolade draagt het Rainforest-keurmerk en is afkomstig van verantwoorde productie en eerlijke handel. Deze versie van de traditionele moelleux geeft dan ook de volle intensiteit van de chocolade weer. Ondanks zijn miniformaat blijft deze moelleux binnenin even smeuïg en smaakt hij even lekker.
- Perfect bij een verwenkoffie.
- Hij hoeft niet vooraf te worden ontdooid en is in minder dan een minuut serveerklaar.
(serveersuggestie)
Het Recept Van De Minimoelleux Van Chocolade
De minimoelleux van chocolade wordt door onze patissiers gemaakt in onze werkplaatsen in Normandië. We werken hierbij met een beperkt aantal ingrediënten, allemaal van topkwaliteit. Bovendien is dit premium diepvriesproduct gegarandeerd alcoholvrij en bevat het geen varkensgelatine. Zo kunnen zoveel mogelijk personen ervan genieten.
De minimoelleux van chocolade wordt bereid met natuurlijke ingrediënten (eieren, pure chocolade, suiker en bloem) en met chocolade met een cacaogehalte van 60%.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)