Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter
De Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter is een originele versie van de traditionele chocolademoelleux. Dit dessert is in een minuutje klaar en is dus niet alleen geschikt voor traditionele restaurants maar ook als snack.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter
Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter
Tijdens het proeven van deze Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter met een smeltende textuur ontdekt u heerlijke, chocoladeachtige noten en de smeuïgheid van karamel en gezouten boter.
- Ontwikkeld voor commerciële restauratie en super- en hypermarkten.
- Klaar in een minuutje, voor een snelle service.
(serveersuggestie)
De Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter: Made In France
Dit nagerecht is samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten (scharreleieren, boter, chocolade met 60% Rainforest-gecertificeerde cacao, karamel met gezouten boter). Het past prima in een vegetarisch dieet.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)