Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter

De Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter is een originele versie van de traditionele chocolademoelleux. Dit dessert is in een minuutje klaar en is dus niet alleen geschikt voor traditionele restaurants maar ook als snack.

Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.

Grote en middelgrote warenhuizen, Grootkeukens & kantines, Traditionele restauratie, Traiteur, …

Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter

Tijdens het proeven van deze Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter met een smeltende textuur ontdekt u heerlijke, chocoladeachtige noten en de smeuïgheid van karamel en gezouten boter.

  • Ontwikkeld voor commerciële restauratie en super- en hypermarkten.
  • Klaar in een minuutje, voor een snelle service.
Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter

(serveersuggestie)

De Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter: Made In France

Dit nagerecht is samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten (scharreleieren, boter, chocolade met 60% Rainforest-gecertificeerde cacao, karamel met gezouten boter). Het past prima in een vegetarisch dieet.

Technische en logistieke informatie

Productcode: 006625
HOUDBAARHEIDSDATUM: 730 dagen
UITERSTE VERKOOPDATUM: 180 dagen
Na ontdooien te gebruiken tot: 5 dagen tussen 0 en 4°C
Verpakking: 20 stuks van 100 g
Afmetingen van het product: 7 cm diameter
Afmetingen doos: 390 x 296 x 62 mm
Palletisering: 200 of 250 etuis

Vervaardigd in Frankrijk

Advies voor de bereiding

Verwarm de moelleux zonder eerst te ontdooien gedurende 14 minuten in de oven op 165°C ofwel gedurende 40-50 seconden in de magnetron op 750W.

Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry

Moelleux van chocolade met een kern van karamel met gezouten boter

(serveersuggestie)

Onze chefs bevelen aan

Productengamma’s Traiteur de Paris

Scroll naar boven