Moelleux Van Chocolade Premium
Het favoriete gebakje van de Fransen, maar dan in een premiumversie: met nog meer chocolade. De Moelleux van Chocolade Premium is zijn plaatsje op uw kaart meer dan waard.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux Van Chocolade Premium
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Moelleux Van Chocolade Premium
Moelleux Van Chocolade Premium
De Premium moelleux van chocolade van Traiteur de Paris onderscheidt zich door zijn intense samenstelling met 22,4% chocolade met een cacaogehalte van 60%. Dankzij zijn individuele formaat van 90 gram heeft u de kosten per portie perfect onder controle en bent u klaar voor een onberispelijke service.
- Intense chocolade met Rainforest-keurmerk (uit een duurzame keten): 22,4%.
- Perfecte bereiding met een vloeibaar binnenste.
(serveersuggestie)
Het Recept Van De Moelleux Van Chocolade Premium
De Moelleux van Chocolade Premium van Traiteur de Paris wordt gebakken in Frankrijk, in onze werkplaatsen in Normandië. Het is een puur product uit de Franse banketbakkerstraditie. Ons recept is gecertificeerd zonder palmolie. De moelleux is gemaakt met chocolade met Rainforest-keurmerk en een cacaogehalte van 60%
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Warm 16 minuten op in een voorverwarmde traditionele oven op 180°C ofwel gedurende 40 tot 50 sec in een magnetron op 750 W.
Voor een koude en smeuïge moeulleux:
Laat gedurende 2 uur ontdooien op 4°C.
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)