Passie Voor Chocolade Petitfours
De Passie Voor Chocolade Petitfours zijn kleine gebakjes barstensvol cacao, perfect voor een traiteurbuffet. Ze kunnen in traditionele restaurants worden gebruikt, voor trein-, scheeps- en vluchtmaaltijden of lekker bij een verwenkoffie.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Passie Voor Chocolade Petitfours
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Passie Voor Chocolade Petitfours
Passie Voor Chocolade Petitfours
Er zijn vier verschillende versies, waarbij de basis van chocolade telkens wordt belicht door de smaak die ermee wordt gecombineerd (karamel, parliné, gianduja, koffie, melkchocolade en witte chocolade). Bovendien heeft elk gebakje drie verschillende texturen, wat uw klanten een unieke culinaire ervaring bezorgt.
- Krokante financier met chocolade en karamel (chocoladefinancier, een schijf van pure chocolade, karamelganache met gezouten boter)
- Lingot met Gianduja-praliné (hazelnootfinancier, knapperige praliné, Gianduja-crèmeux en gedroogde vruchten)
- Lingot met drie soorten chocolade (cacao-Joconde, krokante chocolade, crèmeux van melkchocolade, wittechocoladeglazuur)
- Chocoladetaartje met Weense koffie (cacaocrumble, chocolade-koffiecrèmeux, witte chocolademousse, cacaopoeder)
(serveersuggestie)
Passie Voor Chocolade Petitfours, Alle Intensiteit Van Cacao
Het basisingrediënt van de petitfours Chocoladepassie is chocolade met een cacaogehalte van 60%. Hierdoor komt de smaak van chocolade ten volle tot uiting.
Het dienblad met petitfours Chocoladepassie ziet er luxueus en geraffineerd uit. De gebakjes zijn met de hand afgewerkt, wat uw traiteurbuffetten nog subtieler en eleganter maakt.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)