Patisserie Verrines
Onze patisserie verrines, 4 fantastische recepten geïnspireerd op heerlijke nagerechten, passen zich dankzij hun formaat van 33 g aan aan elk gebruik: voor borrels en congressen, bij een café gourmand, of voor koffiepauzes.
Kies voor Traiteur de Paris, gevestigd fabrikant en leverancier van premium verrines! Onze patisserie verrines zijn, samen met onze dessertglaasjes, een perfecte aanvulling op ons assortiment.
Horecaprofessionals, download onze nieuwe catalogus! Hierin ontdekt u onze knowhow, evenals onze selectie zoete verrines!
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Patisserie Verrines
Traiteur de Paris > Zoete hapjes > Patisserie Verrines
Patisserie Verrines
Onze chefs-patissiers hebben op nauwkeurige wijze en met passie deze 4 smaakvolle verrines samengesteld door heerlijke nagerechten in een nieuw jasje te steken:
- 9 verrines chocolade en slagroom (25% pure chocolade met slagroom, bestrooid met cacaopoeder).
- 9 verrines exotische zandkoekje (roombotercrumble, halfgekonfijte mangocompote, blanc-manger van kokos bestrooid met passievrucht en kokos).
- 9 verrines panna cotta met rode vruchten (panna cotta en coulis van rood en zwart fruit).
- 9 verrines vanille-karamel (stroop van gezouten karamel op een roombotercrumble met een vleugje karamel, vanilleroom en gekaramelliseerde pecannoten).
- CONSENSUEEL: smaakvolle recepten in royale porties, bereid door onze chefs en geïnspireerd op de meest geliefde desserts en patisserie.
- GERAFFINEERD: de handmatige afwerking en de unieke schuine vorm geven deze verrines een elegante uitstraling.
- PRAKTISCH: eenvoudig te bereiden door eenvoudigweg te laten ontdooien.
- VERANTWOORD: de verrines zijn gemaakt van transparant PET-plastic dat 100% gerecycled kan worden binnen de bestaande Europese recycleprogramma’s.
(serveersuggestie)
Fabrikant van premium patisserie verrines
Smaak, innovatie, service, kwaliteit: als fabrikant van premium zoete verrines streven wij ernaar om u hoogwaardige desserts te bieden die voldoen aan uw beroepseisen: onze diepgevroren patisserie verrines kunnen op vele manieren worden toegepast en snel worden bereid door deze eenvoudigweg te laten ontdooien.
Organiseert u congressen of borrels? Onze patisserie verrines kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan uw eigen creaties voor het samenstellen van uitgebalanceerde buffetten.
Biedt u ook cafés gourmands? Onderscheid uzelf van andere tearooms door bij de koffie of thee een van onze zoete verrines te serveren!
Wilt u uw koffiepauzes een ander aanzien geven? Kies dan voor onze heerlijke en royale verrines met recepten die iedereen lekker vindt!
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)