Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux
Traiteur de Paris breidt zijn gamma moelleux van chocolade uit met dit nieuwe vegan recept. Breid uw dessertaanbod uit met een heerlijke moelleux van chocolade die past bij een nieuwe trend bij de consumenten die een sterke groei doormaakt.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux
Traiteur de Paris > Moelleux van chocolade > Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux
Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux
Onze Banketbakkers ontwikkelden het recept van deze heerlijke Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux op basis van kwalitatieve ingrediënten. Deze vegan moelleux van chocolade is gemaakt van Frans tarwemeel, pure chocolade met 58% cacao met Rainforest-certificaat, stukjes geroosterde hazelnoot en een snuifje zeezout uit Guérande.
- Onze iconische moelleux van chocolade met vloeibare kern in een vegan jasje, zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.
- Een recept met 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw dessertmenu.
- Een handige bereiding dankzij de 2 bereidingswijzen: in de oven voor een vloeibare kern, of koud, gewoon laten ontdooien (zonder vloeibare kern).
(serveersuggestie)
Het recept van de Vegan Chocolade en Hazelnoot Moelleux
Een heerlijke moelleux met zeer smeuïge textuur die Uw Klanten zal verleiden dankzij de onweerstaanbare combinatie van chocolade en hazelnoten! De stukjes hazelnoot die worden gebruikt als decoratie, zorgen voor een knapperige toets en maken het grote verschil met de traditionele moelleux van chocolade.
Alle professionals uit de traditionele en commerciële restauratie kunnen voortaan een heerlijk premium vegan dessert aanbieden aan hun Klanten. Op dit moment is meer dan 5% van de wereldbevolking vegetarisch of veganistisch.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)