Zandtaartje Van Gianduja
Het Zandtaartje van Gianduja is niet alleen erg lekker, het ziet er ook goed uit. Het is hiermee een echte bondgenoot van de traditionele en evenementenrestauratie.
Een bevroren Food Service-product dat voor u is ontworpen en gemaakt.
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Zandtaartje Van Gianduja
Traiteur de Paris > Heerlijke desserts > Zandtaartje Van Gianduja
Zandtaartje Van Gianduja
Dit chocoladezandtaartje is een sterk staaltje patisserie. De knapperige crumblebasis en de smeuïge chocoladecrème bezorgen het een heerlijke textuur. Bovendien maakt die stevige crumblebasis het oppakken en dresseren heel eenvoudig en blijft het gebakje er tijdens de bereiding onberispelijk uitzien.
- Eenvoudige dressage voor een verfijnd resultaat.
- Het spel met texturen laat het product nog beter tot zijn recht komen: een krokante crumble en afwerking gecombineerd met een smeuïge chocoladecrème.
(serveersuggestie)
De Kwaliteiten Van Het Zandtaartje Van Gianduja
Ons zandtaartje van Gianduja bevat vooral room, melk en chocolade. Het is gemaakt volgens de banketbakkerstraditie. Ons vakmanschap en het feit dat we onze ingrediënten met de grootste zorg uitkiezen, geven dit toetje een unieke smaak.
Serveer dit dessert op een bord, werk af met een lijntje chocolade- of karamelsaus en laat twee geroosterde hazelnootjes voorzichtig in de karamel zakken.
Technische en logistieke informatie
Vervaardigd in Frankrijk
Advies voor de bereiding
Nieuwe producten beschikbaar in Foodservice en Cash and Carry
(serveersuggestie)